Bedrijfsfotograaf Groningen | Over Alwin

 

bedrijfsfotograaf Groningen

Ik studeerde aan de Fotovakschool in Apeldoorn en aan de Foto Academie in Amsterdam. Daarna werkte ik enige jaren als fotograaf in dienst van verschillende bedrijven en nog even als docent aan de Fotovakschool. Sinds 2001 ben ik gevestigd als zelfstandig bedrijfsfotograaf in Groningen en fotografeer ik in opdracht van het bedrijfsleven en diverse instellingen.

Ik fotografeer het liefste op locatie; fotografie voor websites, interieur fotografie, publicatie fotografie of evenementen. Er is de beschikking over een mobiele studio zodat ik ook gemakkelijk op locatie professionele portretfoto’s kan maken. Eventueel kan er ook gebruik worden gemaakt van de fotostudio in het centrum van Groningen.

Eén van mijn specialisaties is fotografie voor websites. Ik heb hier ruime ervaring mee en weet in nauw overleg met webdesigners foto’s te leveren die zo goed mogelijk het bedrijf van mijn klant representeren, maar daarnaast ook perfect passen in het design van de website!

Vaste klanten zijn onder meer Lentis (zorg instellingen), Bouwend Nederland, Hanzehogeschool Groningen, AdResults en CoolBlue.


Voor meer informatie of het maken van een afspraak bel 06-17738171 of stuur een mail.