Over Alwin

Alwin (1970) studeerde aan de Fotovakschool in Apeldoorn en de Foto Academie in Amsterdam. Hij werkte als fotograaf in loondienst van verschillende bedrijven en daarnaast als docent voor de Fotovakschool. Sinds 1996 is Alwin gevestigd als zelfstandig fotograaf in Groningen.

Hij fotografeert voor particulieren (bruidsfotografie en portret) en in opdracht van het bedrijfsleven; fotografie voor websites, tijdschriften, jaarverslagen, enzovoort.

Meer informatie over zijn bedrijfsfotografie op www.fotograaf-groningen.nl

Bruidsparen over Alwin

Gert Jan & Denise

Gert Jan & Denise

"Vorig jaar zijn wij getrouwd op 8 juni. Alwin heeft onze trouwfoto's verzorgd. Het contact leggen verliep erg soepel en hij begreep al snel onze wensen. Op de dag zelf verliep alles vlekkeloos en plezierig. We wilden geen standaard foto's maar een combinatie van kleur, natuur en de stad Groningen. En dat is uitstekend gelukt. De foto's zijn heel mooi bewerkt en chronologisch in het album geplaatst. Zo beleven wij de dag elke keer weer opnieuw. Mede dankzij Alwin is onze trouwdag super geslaagd!"

Peter & Sylvia

Peter & Sylvia

"Alwin heeft onze bruidsreportage gemaakt en daar zij we heel blij mee! De foto's zijn prachtig geworden en de samenwerking op de dag zelf verliep perfect. Hij was bijna onopvallend aanwezig maar stond toch altijd op de goede plek om iets vast te leggen. Het album is erg mooi geworden en we hebben er alleen maar positieve reacties op gehad van vrienden en familie. We kijken de foto's nog regelmatig met veel plezier terug, en kunnen Alwin van harte aanbevelen!"

Roelof & Linda

Roelof & Linda

Wij zijn op 25 september in het huwelijk getreden en hebben onze trouwreportage laten maken door Alwin. Hij had ook de reportage van vrienden gemaakt dus we wisten een beetje wat we konden verwachten. De hoge verwachtingen zijn zeker waargemaakt; we hebben een prachtig vormgegeven album ontvangen vol mooie herinneringen. De fotosessie is gemaakt op verschillende locaties rondom Groningen met elk een andere sfeer: strand, binnenstad en een oude fabriekshal.

Jos & Karin

Jos & Karin

"Wij hebben alleen maar goede ervaringen. Alwin heeft een mooie bruidsreportage gemaakt en was ook leuk aanwezig op onze huwelijksdag. Hij mengde zich op een prettige manier tussen onze gasten wat wij ook erg belangrijk vonden. Voor de fotosessie waren wij nerveus maar dat bleek nergens voor nodig. Samen met zijn assistente zorgde Alwin voor een ontspannen sfeer en hebben we erg gelachen. Achteraf ook goede service met nabestellen e.d. Wij waren zeer tevreden!"