Bruidsreportages

 

Fotosessie bruidspaar

Fotosessie bruidspaar

De fotosessie is vaak één van de hoogtepunten van de dag. Samen met mijn assistente zorgen we voor een gezellige ontspannen sfeer. We wandelen en kletsen een beetje en maken ondertussen de mooiste foto's. Natuurlijk geef ik daarbij de nodige aanwijzingen, maar streef ik er tevens naar jullie zo natuurlijk en spontaan mogelijk in beeld te brengen.

Spontane momenten

Spontane momenten

De dierbaarste herinneringen van een huwelijksdag zijn vaak de spontane niet geposeerde momenten waarin de emotie van de dag tot uiting komt. Een liefdevolle blik, een spontane lach, spelende kinderen. Door mijn jarenlange ervaring als bruidsfotograaf zie ik die momenten vaak al aankomen en sta ik op de juiste plaats om deze voor jullie vast te leggen.

Oog voor detail

Oog voor detail

Op een bruilfoft zijn er altijd veel leuke details om te fotograferen. Natuurlijk wordt dat allemaal in beeld gebracht: de ringen, het bruidsboeket, de kleding, decoraties en alle andere detais die mij opvallen. Deze foto's worden op een creatieve manier in het album verwerkt en voegen zo iets extra's toe aan het verhaal van jullie dag.

Onze albums

Onze albums

Voor onze albums kiezen wij alleen de hoogst mogelijke kwaliteit: het album wordt afgedrukt op echt fotopapier, met verstevigde bladen en met de hand ingebonden. Er zijn verschillende formaten en materialen verkrijgbaar; van kunstleder tot aluminium en glazen kaften. De vormgeving is altijd strak en modern, met de nadruk op de fotografie. 

 

Nog op zoek naar een zelfstandig trouwambtenaar in de regio Groningen? Wij werken graag samen met Trouwen bij Mireille.